Monday, July 30, 2012

Buah kurma (CNI).Pemberian dari Raja Perlis.

 Buah kurma CNI sangat sangat sedap. Sesuai di hidang masa bersahur dan berbuka posa.Sebelum tu terima kasih kepada Raja perlis kerana beri buah kurma.Kerana pemberiannya,  aku sangat teruja makan kurma ni.Korang nak tahu kenapa aku teruja sangat dengan kurma ni?

kurma di balut satu persatu dalam kotak dan badam(biji kurma)

Selalunya kita makan buah kurma biji dia tak di makan kan? kita mesti buang jauh biji buah kurma tu.tapi buah kurma ni sangat unik dan sedap. aku cakap unik sebab aku pertama kali makan.hahaha.kalau korang nak tahu biji buah kurma CNI boleh makan.Buah kurma ni berintikan mangga dan badam(biji)

Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

Friday, July 27, 2012

Like father, like son. ( DOTA!!! )


Nah amik kau..baru umor dua tahun lebih dah main dota...kau hado??? wakakaka...tu dia like father, like son.Masa aku ngandungkan dia ni..macam ni la keja abah dia dari malam sampai ke pagi dok menghadap game.Hasil dia cam ni la, Segala perangai turun kat keturunan kami yang pertama..wakakaka. waktu tido pon,jan nak cakap lah tido kul tiga,empat pagi.Bangun paham paham la kul dua ato tiga petang.


Apapon tak perlu kata apa apa, CENYUM :)
tomei tak????


Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

Sunday, July 8, 2012

My Son With His New Hair


Sebelum rambut di gunting

Rindu sangat ngan rambut lama :(




New hair

 pertama kali rambut dia di gunting stail ampal.
 Punya bodoh orang tu gunting rambut, habis rambut anak aku kebak@ rosak.
Sebarang je dia gunting..ingat dia gunting bulu kucing ke apa..

walaupon rambut takda stail tapi menten comel..hehehe

 masa ni tengah repair..kasi ada stail..hahaha

 ini lah hasilnya :)

fullamak ada stail lah...Macam orang bujang, siap kontrol macho..kau hado???


Yang ni pulak gambar umie dan abah dia..hehehe macam pinang di blander..


Muka bajet cute lateww..hahaha babai~

Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me