Thursday, December 5, 2013

Assalamualaikum saya kembali :)

Mak aii banyaknya sawang kat blog aku..macam dah takda tuan dah...tuan dia pon menghilang selama setahun lebih...kalau lah blog ni rumah tak taw apa kejadian penuh dgn sawang..habuk..ntah binatang apa yang dah jadi sarang...mop lantai berapa puluh kali pon belom tentu boleh bersih...hehehehe...

Tiba tiba terasa nak buka blog plak ntah apa perkembangan..tapi sedehh takda perkembangan pon blog aku... cita pon cita taun lepas...hahahaha gelak sendiri tenguk post2 lama....punya noob...alahai...

Apapon aku nak cita sebab apa tak aktif update blog..ceh macam lah pames sangat...tenguk post2 lama pon takda komen.. pa lagi yang nak mengelikenye...takpe kita syok sendiri je la....anggap jer ramai peminat yang nak bacenye...


aaa sebab ni la..perut buncit..hahahaha

taraaa...lahir 25.06.2013. 8.40am..3.2kg..caesarean
baby boy

 Nama baby tomei ni MUHAMMAD NURQAIREEN RAYYAN


 Masih dalam pantang lagi..


 Masih dalam pantang semangat sambut raya aidilfitri..mcm la posa penuh..hehehe

 Hmm tak perlu kata apa2..senyummmm


 my botak hehehe


 Hari pertama dia kuar jalan2...malu lah sangat kan


kecereng(kuat nangis) teramat budak ni


 GGMU...penyokong tegar hahahaha


 Anak sulung aku MUHAMMAD NURZULQARNAIN FARIS
LAHIR 01.10.2010..2.7KG..dua2 lahir pembedahan ikut tingkap hehehe


 Sekarang dah jadi abang long..macho tak??

 raya aidiladha


 tak sangka dua dah hero aku...


aish vs yayan

 yeah dah habis pantang..sekarang ni berabis diet nak kurus..
#my family

 bawak mereka jalan2 di taman

wedding anniversary 23.08.2008 - 23.08 2013
moga berkekalan hingga ke hujung nyawa..amin...


macam botak jer..macam silau jer..macam comel jer
hahaha

last pic yayan gwiyomi

babai~





Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

Tuesday, August 21, 2012

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin :)


Tema raya tahun ni merah :)

Beraya bertiga tak dapat balik kampung :'(

 Selamat hari raya maaf zahir dan batin..peace :)

 Beraya kat Istana Arau Perlis

 Sebelum menjamu selera bersalam dengan Raja Perlis

 Mamam sampai perut kenyang.

Habis mamam dia main kejap 

Kalau ada salah dan silap kepada warga blogger, warga facebook, dan warga twitter, harap di maafkan dan selamat HARI RAYA :)

Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

Thursday, August 9, 2012

Baju raya pilihan hati tahun 2012

RM299

 RM429

RM286

Indahnya dan meriahnya raya tahun ni kalau dapat beli semua baju raya di atas tu.Tapi kena tenguk nasib lah juga sebab kalau beli online ni selalunya cepat sold out...

Hmmm raya raya juga tapi kena beringat...hehehe


إِنَّ الْمُبَذِّرِينَ كَانُوا إِخْوَانَ الشَّيَاطِينِ وَكَانَ الشَّيْطَانُ لِرَبِّهِ كَفُورًا
Maksudnya:"Sesungguhnya orang-orang yang membazir itu adalah saudara-saudara Syaitan, sedang Syaitan itu pula adalah makhluk yang sangat kufur kepada Tuhannya."
[Surah al-Israa : 27]

papai dan salam ramadan :)
Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

Wednesday, August 1, 2012

Nak hilangkan stress.Jom layan kucing buat lawak












































Jom gelak sambil hilangkan stress .... :)
Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me