Saturday, October 8, 2011

Bercuti di Pulau Langkawi dan New Image

 Pic ni masa bercuti di pulau langkawi sekali menyambut bufday kami bertiga..
My son bufday : 01.10.2011
My husband bufday : 10.10 2011
My bufday : 20.10.2011
Sempana bulan kelahiran kami bertiga yang ke dua ni..Alhamdulillah pintu hati ku pon dah terbuka tuk bertukar image bertudung...Sebenarnya aku nak bertudung ni dari bulan posa lagi  hari tu..tapi bila pikir pikir biarlah dulu aku betul betul persiapkan diri...

Aku start bertudung 01.10.2011 bulan yang bersejarah dalam hidupku...hehehehehe..sekarang ni tengah sibuk nak tukar header baru pulak...sebab pic kat header blog WG tu nampak rambut...hehehehehe....kepada semua pembaca doakan WG supaya kekal bertudung dan sentiasa mendekatkan diri kepada Tuhan...AMIN....
















 Kalau korang perasan..korang tenguk bukit tu ada bentuk orang mengandung tengah baring...nama pulau ni, Pulau Dayang Bunting Marble





Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me