Tuesday, September 13, 2011

Bengang dengan segelintir Rakan FACEBOOK !





 gambar hiasan..kikikikiki



Sori to say lah ea kalau ada yang terasa hati dengan entri aku kali ni...aku bengang gila dengan segelintir rakan facebook nie yang chatting dengan aku...nak tahu sebab apa aku bengang.... meh kita usha korang bengang atau tak....


1) hai nama sapa?
  •  Adessss jadi yang nama di profile tu dan nama sebelah pic tu bukan nama ke bang...nama apa lagi yang  kau  nak tahu..dah tu nama yang di letak terima je lah  abang oi....(bengang tak ???)
 
2) hai boleh kenalan?
  • ini lagi soklan yang aku bengang tahap dewa...

rakan facebook  :    hai boleh kenalan?
aku                    :    hehehehe boleh (sabo je lah)
rakan facebook  :    asal mana @ u orang mana?
Aku                   :    huh!~  (niey memang dah tak boleh tahan)


Hello soklan apa yang kau tanya nie...soklan yang kau tanya jawapan semua ada di profil atau kau klik info jer..nama,umur,tarikh lahir,jentina,asal,minat apa,suka tenguk cita apa dan macam macam lagi...kan semua dah ada di info tu... .( bengang tak, bengang tak,,bengang kan????)
 

4) tengah wat pe ?
  • kau tenguk aku tengah on9 kan...aku nak buat apa lagi kalau bukan tengah layan facebook..takkan tengah kira bulu beruang pas tu bagi makan kau!!! ((bengang tak??????????)

Mood : BENGANGGGGGGGGG JUGAK LAHHHHH!!!!!!




Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

Monday, September 12, 2011

Banjir melanda di perlis ( tempat aku tinggal )



Tadi petang aku kuar pegi bank...tekejut tenguk keadaan banjir di area kangar dan arau...syukur jugak lah taman sri wang tak kena..tempat aku....huh~

Tapi yang menyedihkan tadi tem kami nak balik ada pulak kejadian yang melanda satu kebakaran telah berlaku di tepi jalan..tak silap restoran yang tebakar..kesian mangsa tu dah lah kes banjir jadi satu hal..di tambah pulak dengan kes kebakaran...dugaan...aku doakan mangsa tu di lindungi dan banyak besabar..semua tu ujian dari Allah....

Sori pic tebakar tadi aku tak sempat amik sebab telampau fokus tenguk kejadian tu sampai telupa nak amik pic....hehehehehehe ...ini jer pic yang aku sempat amik di dalam keta tadi...korang tenguk lah..jangan malu malu...



















Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

Wednesday, September 7, 2011

Erti sebenar ‎"Aku terima nikahnya dengan si dia binti si ayah dia dengan mas kahwinnya RM”

‎"Aku terima nikahnya dengan si dia binti si ayah dia dengan mas kahwinnya RM..” Bunyi macam senang? Tapi ni erti sebenar dia : “Aku tanggung dosa dosa si dia dari ibu bapanya, apa saja dosa yang dia buat, dari dedah aurat hingga ke tinggalnya solat, aku tanggung dan bukan lagi ibu bapanya tanggung, dan aku tanggung semua dosa bakal anak anak  aku. Kalau gagal, maka aku fasik, dayus dan aku rela masuk neraka & malaikat Zabaniyah melibas aku hingga pecah badan aku.” - by Kharussani Taib


Mood : hanya untuk renungan diri sendiri dan saling ingat mengingati..
Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me