Friday, July 27, 2012

Like father, like son. ( DOTA!!! )


Nah amik kau..baru umor dua tahun lebih dah main dota...kau hado??? wakakaka...tu dia like father, like son.Masa aku ngandungkan dia ni..macam ni la keja abah dia dari malam sampai ke pagi dok menghadap game.Hasil dia cam ni la, Segala perangai turun kat keturunan kami yang pertama..wakakaka. waktu tido pon,jan nak cakap lah tido kul tiga,empat pagi.Bangun paham paham la kul dua ato tiga petang.


Apapon tak perlu kata apa apa, CENYUM :)
tomei tak????


Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

0 comments:

Post a Comment

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me