Wednesday, May 16, 2012

Diet - Hari ketiga

Huh hari ini penat yang teramat sangat.Baru jer habis kemas umah,nasib baik suami pon join sama.suami vakum  dan mop lantai.Sita pulak lap habuk habuk kat dapur,celah celah almari,peti sejuk,pas tu cuci tandas bilik dan tandas luar.Ini kira bersenam jugak kan,sebab hari ini Sita takde buat senaman.

Macam biasa Sita selalu bangun lambat,Big boss yang takde pendapatan.Sarapan dan makan tengah hari Sita tak amik.Menu petang :
Roti dua keping
nescafe (minuman tin)

Makan Malam :
Mee Goreng + Sayur
Nuget ayam tiga ketul tak ketinggalan nuget my pebret


Doakan Sita kurus :)


Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

0 comments:

Post a Comment

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me