Saturday, April 7, 2012

My son dari umur Tujuh hari

Huh..dah jam empat pagi,anak pulak belom tido lagi..WG nak tido pon tak boleh sebab ada gangguan...Di sebabkan tak tahu nak buat apa, tiba tiba terpikir plak nak update blog..Lama juga aku tak masuk dalam dunia blog ni,lebih kurang lima bulan aku tak update.Boleh di katakan blog aku ni dah usang lagi bersawang hahaha..Banyak cerita kawan kawan blogger yang aku ketinggalan..


Okey lah sambil menunggu anak tido,apa kata aku nak taip entri pasal anak pulak.Jom imbas kembali dari dia berumur tujuh hari.hehehe..My hero Muhammad Nurzulqarnain Farish

pic ni masa dia umur tujuh hari

 Ketika dia di lahirkan berat dia 2.7kg jer..ringan sb dia tak sihat :(

 Umur dia baru dua bulan..rupa macam orang tua..hahaha

Sungguh menakutkan

Gambar ni tak silap dia umur dalam lima atau enam bulan la mcm tu

 Gambar di ambil selepas mandi


Duduk masi tak boleh nak imbang lagi

Suka sangat bergambar dengan tuala


 Kalau bab mandi memang dia suka..air sejuk pon dia tak nangis


besarnya mulut :)

 Kecik kecik dah pandai bergaya

Dia sedang tido

Hensem boy



masi merangkak


hahahaha nasib baik tak nampak

Belom pandai berjalan lagi


 hah..ini masa bufday dia satu tahun

 Bukan main happy lagi dia bermain dengan belon..Tak dia taw ummie yang nak kehabisan nafas tiup semua belon belon tu


 Tengah ambil mood sebab masa ni dia baru bangun


 Umur satu tahun dah makan KfC dan Pizza hehe


Bukan main comot lagi


pic dekat butik


Ada ciri ciri imam


ini lah rupa klu dia menangis



happy jer dia klu di bagi kebebasan


Baru pandai bejalan


berlari mengejar daun yang di tiup angin


Senyuman yang menawan


menyambut hari maulidur rasul


pewittt


Hari raya 2011


tomeiiya


Jadi hantu kecik


Sungguh bergaya


Menyambut hari jadi yang ke dua tahun


Bufday yang ke dua tahun xde kek tapi bercuti dekat langkawi


Hahahaha


hAppynya


Buat muka cute tp memang cute


hehehehe


Sekarang umur dua tahun lima bulan


Memang dari kecik suka mandi tahan sejuk walaupon berendam lama

Start umur lima bulan muka sepesen jer takde perubahan kecuali masa baby muka macam orang tua...hahahaha..okey la nampaknya dia dah tido..Lagi pon WG dah mengantuk tahap dewa dah ni..

Babai~

Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

2 comments:

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me