Tuesday, August 21, 2012

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin :)


Tema raya tahun ni merah :)

Beraya bertiga tak dapat balik kampung :'(

 Selamat hari raya maaf zahir dan batin..peace :)

 Beraya kat Istana Arau Perlis

 Sebelum menjamu selera bersalam dengan Raja Perlis

 Mamam sampai perut kenyang.

Habis mamam dia main kejap 

Kalau ada salah dan silap kepada warga blogger, warga facebook, dan warga twitter, harap di maafkan dan selamat HARI RAYA :)

Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

Thursday, August 9, 2012

Baju raya pilihan hati tahun 2012

RM299

 RM429

RM286

Indahnya dan meriahnya raya tahun ni kalau dapat beli semua baju raya di atas tu.Tapi kena tenguk nasib lah juga sebab kalau beli online ni selalunya cepat sold out...

Hmmm raya raya juga tapi kena beringat...hehehe


إِنَّ الْمُبَذِّرِينَ كَانُوا إِخْوَانَ الشَّيَاطِينِ وَكَانَ الشَّيْطَانُ لِرَبِّهِ كَفُورًا
Maksudnya:"Sesungguhnya orang-orang yang membazir itu adalah saudara-saudara Syaitan, sedang Syaitan itu pula adalah makhluk yang sangat kufur kepada Tuhannya."
[Surah al-Israa : 27]

papai dan salam ramadan :)
Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

Wednesday, August 1, 2012

Nak hilangkan stress.Jom layan kucing buat lawak












































Jom gelak sambil hilangkan stress .... :)
Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me