Tuesday, September 13, 2011

Bengang dengan segelintir Rakan FACEBOOK !





 gambar hiasan..kikikikiki



Sori to say lah ea kalau ada yang terasa hati dengan entri aku kali ni...aku bengang gila dengan segelintir rakan facebook nie yang chatting dengan aku...nak tahu sebab apa aku bengang.... meh kita usha korang bengang atau tak....


1) hai nama sapa?
  •  Adessss jadi yang nama di profile tu dan nama sebelah pic tu bukan nama ke bang...nama apa lagi yang  kau  nak tahu..dah tu nama yang di letak terima je lah  abang oi....(bengang tak ???)
 
2) hai boleh kenalan?
  • ini lagi soklan yang aku bengang tahap dewa...

rakan facebook  :    hai boleh kenalan?
aku                    :    hehehehe boleh (sabo je lah)
rakan facebook  :    asal mana @ u orang mana?
Aku                   :    huh!~  (niey memang dah tak boleh tahan)


Hello soklan apa yang kau tanya nie...soklan yang kau tanya jawapan semua ada di profil atau kau klik info jer..nama,umur,tarikh lahir,jentina,asal,minat apa,suka tenguk cita apa dan macam macam lagi...kan semua dah ada di info tu... .( bengang tak, bengang tak,,bengang kan????)
 

4) tengah wat pe ?
  • kau tenguk aku tengah on9 kan...aku nak buat apa lagi kalau bukan tengah layan facebook..takkan tengah kira bulu beruang pas tu bagi makan kau!!! ((bengang tak??????????)

Mood : BENGANGGGGGGGGG JUGAK LAHHHHH!!!!!!




Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

4 comments:

  1. hahaha...betol2...and sbb tuh dah tak nak approve org yg tak knl..kekehkehk...

    ReplyDelete
  2. memang terasa kebengangan disitu..ekekkeke.. nak lagi bengang kalau org yg sama tya soklan yang sama keesokan harinya..

    http://anayue.blogspot.com/2011/09/perkara-yang-aq-rasa-annoying.html

    ReplyDelete
  3. @::cikjuju::◕‿◕
    tu lah sekarang malas nak layan klu ada tanya soklan mcm tu...hehehehhe

    ReplyDelete
  4. @anayue
    itu ok lg...klu dalam masa yang sama lebih dr sorang tnya soklan yang sama tak ka bengang yang teramat...huh~

    ReplyDelete

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me