Tuesday, August 16, 2011

Nurul berposing seksi berlatarkan Rumah ALLAH



Aku hanya mampu katakan ASTAGHFIRULLAHALADZIM....beposing seksi dan berlatarkan rumah Allah...semangat lagi ea letak kat poster tu  "Di sebalik wajah tersirat wajah suci"...camana leh boleh cakap jiwa suci kalau perbuatan tak suci di bulan ramadhan lagi tu...MASYAALLAH....


Haduyaiiii ini dah masuk dalam carta menghina islam...takkan nak jadi seperti gambar wanita separuh bogel yang sedang duduk di atas kaabah, yang dulunya gempak satu malaysia kes menghina islam tu....dah lepas satu ada lagi yang datang...


Come on, kot iya pon nak promot atau nak buat iklan aidilfitri..agaks agaks lah berpakaian berkemban...kan elok berbaju kurung..kalau nak sangat tengok bentuk body tu apa salahnya pakai baju kebaya...kan sesuai gitu tema aidilfitri..


Apa tak sekolah ke disigner dia ni..tak kan tak tahu nak bezakan baju yang sesuai tuk tema aidilfitri...yang nurul ni pon satu kalau iya pon nak cari duit lebih tuk raya tak perlu lah terlalu seksi sedemikian rupa...hormati lah bulan yang mulia ni..kan nurul ni orang islam tak kan tu pon tak tahu...


Dunia dunia...huhai agaknya dunia ni dah terlampau dan terlebih moden ke sampaikan baju yang bertemakan tuk aidifitri sedemikian rupa....apa kes?????!!!!




Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

7 comments:

  1. salah tukang edit la ni..si nurul ni maybe xtaw dia akan diletak dpn rumah allah tu...tp salah gak dia pki camtu, huhu

    ReplyDelete
  2. pengiklan mesti amek remeh temeh je pasal hal ni .. niat konon nak tunjuk raya la .. tapi patotnye kna fikir jugak sensitiviti umat islam kan .. hmm

    kalau ye pong penaja tu bg la pkai baju kurung . kn raya kenapa nak seksi2 kn.. *penaja sila amek perhaitan . kekeke ;p

    ReplyDelete
  3. @ekmal
    ntah lah tak taw nak cakap...apa y terjadi ni kita jadi kan lah satu pengajaran...dan sedarkan diri kita sebagai orang islam...

    ReplyDelete
  4. ni nurul kner sensitif bende nih..mintak tukar je..x seswai

    ReplyDelete
  5. kadang2 kita perlu peka dengan keadaan sekeliling kita lebih2 lagi kalau kita tu public figure...

    ReplyDelete

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me