Friday, July 1, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011




jom kita gegarrrrrrrrkan blogger satu malaysia. biar gempak, bergabung, meletop,terBaaaaB00000MM.Sapa nak join gegarrrrrrrrr blog sila sini klik. jangan tunggu lama lama nanti tarikh tutup ok.okey sebelom korang join meh hayati lirik lagu adam dan stacy.Lagu ni sesuai untuk segmen gegar blog julai 2011.hahahahaha

lagu stacy dan adam khas untuk semua blogger malaysia.:~ (lirik ni tak habis okey.aku amik y berkenaan sahaja)

BERGABUNG MELETOP

Biarkan orang berkata kita pasangan tak kena
Biar mata mata menjeling penuh curiga
Mereka tidak tahu hubungan engkau dan aku
Meletup bila bersatu


Walaupun ku kekiri, ku kekanan
Kita maju ke hadapan
Siapa benar siapa salah
Yang penting sama mengalah

Ohhh...Ehhh..Ohhh...Ehhh..Ohhh...
Kita berdua (berdua)..Bersama (bersama)..
^ pembetulan -> kita semua (semua)..bersama (bersama)
Menggegar dunia ...
^ pembetulan -> menggegar blog 
Meletop...AHHHH

 
Hahahaha sesuai tak lagu ni.rasanya sesuai kot.kalau tak sesuai pon hantam je lah,Janji ROCK.Kesimpulan lagu ni korang pikir la sendiri ea.banyak mesage dan pengajaran atau isi tersirat yang di sampaikan oleh lagu ni kepada rakyat blogger.SO SENDIRI MAHU INGAT!!.Ok lah wei penat dah aku menaip lagipon idea semua dah kering.sebelum apa apa yang terjadi baek aku chaw takut kang  keluar tajuk plak entri aku.


MAJULAH BLOGGER UNTUK NEGARA
SALAM SATU MALAYSIA
BERSATU KITA TEGUH,BERCERAI KITA ROBOH
BERGABUNG MELETOP TERBAAAABOOOOM
(kan dah kuar tajuk hehehehe)
OK BAI~
PEACE NO WAR!






Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

10 comments:

  1. cakk cakk!! yuhuuuuuuu alya dtg nieeeeeeeeeeee dari blog abg ben, hehe gegar blog julai 2011 !! haaaaaaii selamat berkenalan.. :)

    www.alyaesprezzo.com

    tukar header ke?? hehe

    ReplyDelete
  2. datang singgah n follow sini :D

    ReplyDelete
  3. harloww..
    kite kasi gggeeegegarrrr !!

    hye !!
    merayap n lepak kat sini yaww...
    Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

    sy tunggu.. heeee ~ :)

    ReplyDelete
  4. Gegar gegar gegar gegar gegar.....
    follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

    http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

    ReplyDelete
  5. Salam...

    Datang sini nak GEGAR belog awak...
    Salam perkenalan...

    Selalu-selalu singgah My Blog...

    -Adios-

    ReplyDelete
  6. hey there .

    ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

    keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

    and have a nice day ahead !

    ReplyDelete
  7. datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

    gegar sini jugak ye
    GEGAR BLOG JULAI 2011
    dan sini
    GEGAR BLOG JULAI 2011

    jom join
    31-7 Birthday Giveaway

    ReplyDelete

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me