Saturday, June 18, 2011

Segmen Mencari 50 Blogger Cun Untuk Bloglist



Wahhh!!!! terlebih sudah bila tengok tajuk diatas tu..SEGMEN MENCARI 50 BLOGGER CUN.... cun ke?? sampai nak join segmen ni...agak agak korang, cun ke???....ahhhhh aku peduli hape cun tak cun ada aku kisah....mak tak kisah dowhhh......


Janji di mata mak...mak ni cun hape....kau hado muka macam aku ni....tak hado kan.....muehehehehehe....apapon sini mak nak posan satu perkara ni....walaupon di pandangan orang lain kita ni tak cun tapi kita kena bersyukur kerana tuhan telah menciptakan kita paras rupa yang sempurna dan tak hado cacat celahnya.....

kalau hade cacat pon korang jer yang bagi cacat pandai pandai jer korang nak ubah ciptaanya....nak bagi tinggi hidung la...hape lah...muka da ok, kan da cacat....padan muka kau.....apa yang aku merepek ni...buang masa jer jom kita jawab soalan di bawah tu.....


ceritakan sedikit tentang blog anda <==== ini soalan yang perlu di jawab tuk join segmen ni....


Terlebih dahulu aku memperkenalkan nama penuh blog aku workshopgirl86.blogspot.com korang boleh panggil blog aku workshop girl...workshop girl ni tak la secantik paras rupa ku..wahhhh gitu!!!!.....follower pon tak ramai....lagipon aku baru jer menjejak kaki ke alam blog ...orang kata baru nak menjinakkan diri....banyak lagi yang aku tak tahu tentang dunia blog .....


Dengan adanya workshop girl...aku boleh berkongsi cerita apa saja yang aku nak cerita....workshop girl aku dah anggap sebagai peneman hidup,dan best pren aku kerana dia lah tempat aku meluahkan segala yang aku nak kongsikan....workshop girl adalah kawan yang paling terbaik dari ladang dalam hidup ku.... 

ok siap...

babai....







Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

1 comment:

  1. Thank Sbb join... :)
    muka WG nie iras2 ngan adik angkat syaf... dari frenzyfm nama dia cha-cha

    ReplyDelete

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me