Tuesday, June 21, 2011

my beloved son


Muhammad nurzulqarnain farish


 peeeeewiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttt


hahahahahaha muka bosan melepak


cute tak budak nie?, ini lah anak aku. orang cakap dia ni macam pompuan. Nama manja dia Aish pelikkan nama tu.hehehehe. perangai dia ni minta ampun, perrggggggghhhhh kuat merajuk.aku pon naik heran apa lah yang aku buat masa aku pregnant kan dia ni sampai perangai macam ni.


Bukan takat kuat merajuk tapi kalau bab tido memang kik lah, mati sak tidak aku tahan mata tunggu dia tido.waktu tido dia jam  tiga pagi , waktu bangun pulak jam dobelas tengahari.bertuah kan ada anak macam ni. Aku pon tak tahu apa kes,dari dia baru lahir memang susah dia tido awal.bersengkang mata juga aku membesarkan dia ni.


hobi dia.ahhhh meh aku nak kongsi cita tentang anak betuah aku ni.hobi dia suka men lappy.kecik macam ni tapi hotak dia teramat lah canggih. dia tahu guna mouse,shut down lappy,on lappy.membaca jer dia tak tahu.korang tak caya ka? ahhh korang tenguk lah sendiri

 tguk dia pegang mouse


 trip menaip lagi tu


cheewaahhhh, kunun


sekarang dah percaya kan. Sebelum aku chaw aku nak bagi tahu kepada bakal ibu dan kepada ibu ibu berilah anak anda minum susu enfagrow A+, confirm bijak dan kenakalan dia pon terlebih bijak hahahahahaha.....

ok bai!









Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

2 comments:

  1. comelya anak u!!..
    kesian..
    tapi nak buat macm mana kan?
    dah tanggungjawab seoarang ibu.

    ReplyDelete
  2. hahahahaha nampaknya macam tu la....

    ReplyDelete

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me