Wednesday, June 29, 2011

Minuman pebret aku di abad ini


Oreo chocolate blog



perrrgggghhhhhh minuman pebret ku di abad ini.sedap gila ehhh.boleh di katakan tiap malam aku pi beli minuman ni  tu yang badan makin comel.minum sekali conform nak lagi.nama minuman ni oreo chocolate blog memang ada kik lah minuman ni sampai menjilat kaki.

Oreo chocolate ni banyak campurannya iaitu semestinya ada biskut oreo dan chocolate kan,dah namanya pon oreo chocolate hahahahaha. ok ok aku bagi korang yang detail punya, apa campuran dia.

chocolate + oreo + milk tea + black pearl = semua bahan bahan tadi tu di blander bersama ais batu

kikikikiki macam taw taw jek aku kan...tapi ni la yang aku tengok tiap hari durang buat..dah namanya tiap hari aku pi beli so aku hafal lah cara durang buat tu.noob kan wakakakakaka. kalau di kk(KOTA KINABALU)  pulak minuman ni nama dia YOYO.masa di kk aku selalu beli milk tea campur pearl.sodaaaaaaapppp.

 ok la wei ngantok aku ni.


bai~!





Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

0 comments:

Post a Comment

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me