Saturday, June 4, 2011

Bestnya aku dapat deko bersama Eric

Eric





Deko deko deko...hahahahaha....jom kita deko bersama eric tuk mencantikkan blog workshop girl....blog aku da tukar template tapi warna purple tu masi mentain lagi ok...sedih wohh terpaksa buang template workshop girl guna sebelum ni, yang ala ala diva gitu siap dengan makeup makeup lagi...sesuai juga la dengan tema workshop girl....hmmmmmm


tapi sekarang ni jeng jeng jeeeeeeeeng deko deko dekoooo...da bertukar menjadi simple tapi cantik...tu bagi aku lah tak tahu la bagi korunk....yang aku paling suka tu header baru aku....weeeeeeewittttttttttttttttt smart wohh....sambil baca entri ni...sila lah tenguk tenguk suasana blog workshop girl ya...jangan malu malu dan jemput minum...kalau nak minum pi dapur masing masing amik air sendiri...hehehehe


untuk pengetahuan korunk header aku tu bukan aku yang buat tapi Ayeem ayam yang buat kan....kikikikikiki....cantikkan??????...ahhhhhhhh kalau korang berminat nak buat header.... bagi tahu jer nak header camana...nak header tunggang tebalik ke hape ke...dia boleh buat...dia ni serbah boleh..yang bestnya dia buat header ni tak sampai sehari pon dah siap...tapi kalau yang cerewet macam aku ni amik masa lama sikit la tapi tak lama sangat satu hari jer dah siap....


sesiapa yang berminat tu  sini klik  sekarang ni ada promosi....pembetulan tajuk di atas tu ya bukan deko bersama eric tapi deko bersama Ayeem ayam....jangan marah...bye!!!!
Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

1 comment:

  1. kalau eric tu ada balong, dah kira ayeem ayam lah tu. haha

    ReplyDelete

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me