Sunday, May 29, 2011

surat cintaku kepada saudara/saudari yang mahu baca



Assalamualaikum w.t.b...


hai korunk...kehadapan saudara dan saudari yang di sayangi...semoga saudara dan saudari berkeadaan yang sentiasa cantik,comel,hansem dan macho setiap 24 jam...tak kira kau dalam keadaan tido ka, kau berak guna sepenuh tenaga kau untuk keluarkan bahan toksi kau tu, kau kentut ka, ape ape je la yang korunk buat tapi still cantik, comel,hansem, dan macho....kuikuikuikui...


kedatangan surat ku yang hape ntah ini ingin memberitahu bahawa dengan ini blog workshop girl tidak dapat di update dalam beberapa hari,kerana blog workshop girl di nasihatkan banyakkan berehat buat masa ini....dan terpaksa di beri MC kerana laptop workshop girl di dapati sakit tenat dan telah di bawa ke ICU / bengkel untuk di rawat.....muehehehehehe


kepada pihak saudara dan saudari dengan ini aku mengharapkan jasabaik untuk mendoakan kesihatan laptop ku supaya tidak buat hal lagi, dan tidak la menyusahkan blog workshop girl dari tergendalah buat sementara ini....


Akhir sekali aku mengucapkan ribuan terima kasih kerana saudara dan saudari sudi membaca surat ini...dan dengan sejujurnya. disini aku ingin berkata dari hati  suci dan murni sesiapa yang sudah baca surat ini.Dengan ini aku mengishtiharkan dia cantik / hensem....tak payah lah kau susah susah kan diri kau p tanya cermin samada kau cantik,hensem ato tak....yakin + pasti dan seratusperatuslapanpulohlapanperatus la  tak ada keraguan kau memang cantik / hensem tertarik kau memang meletop......pergggggghhhhhhh!!!!!! peeeeeeeewiiiiiiiiiit kim salam ya....


ok la cukup sampai sini sahaja....aku harap pujian yang aku bagi tu cukup memuaskan sudah dan cukup memberi keyakinan pada diri kau yang kau cantik / hensem.....kalau kau tak yakin yang kau cantik / hensem tapi kau memang cute maut dan cun melecun la....(pujian ikhlas dariku)


pecah kaca , pecah gelas...
suda baca harap balas......

(hahahahaha betul ka pantun aku ni....teringat masa lalu tulis surat cinta dengan bopren masa sekolah)

bye!!!!!!


Yang benar,
kekasihmu





'MAJULAH BLOG UNTUK NEGARA'






Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

1 comment:

  1. jalan2 sini..
    pnjngnye surat..nway dah follow anda.. slmat berkenalan :)

    ReplyDelete

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me