Tuesday, May 31, 2011

Segmen Mas Zone : Kami Blogger Baru !


segmen " kami blogger baru".. kalau nak join sini klik
tarikh tutup esok malam ok



Segmen Mas Ahmad Safwan khas untuk blogger blogger baru sahaja...jadi aku tersangat lah layak untuk join dalam segmen ni...kepada sesiapa yang rasa blogger dia baru  marila kita sama sama meraihkan segmen ini.... jom kita skodeng soklan yang di tanya....


CERITA tentang diri korang , kenapa korang nak join segmen nie dan buat entry korang sebaik yang mungkin


Tentang Diri Aku





Pic budak pompuan yang cute maut dekat atas tu...aku la orangnya....cun tak? hehehehehe mula letewwwww perasan tahap santan....nak cita apa ya tentang diri aku ni...tak tahu plak nak start dari mana....hmmmm start dari umur la...aku masi remaja lagi..baru 25 tahun....perghhhh remaja latewww dasar tak sedar diri kan aku ni...tapi memang aku tak sedar diri pun yang usia ku telah meningkat ke alam yang lebih muda (tak sanggup den nak sebut perkataan tua)...yang aku sedar aku masi remaja ok.... 




aku adalah manusia yang di ciptakan untuk menjadi pencinta binatang....tapi serius aku dengan binatang memang tak boleh di pisahkan...aku memang suka binatang terutamanya kucing...hehehehe...aku paling benci yang telampau teramat apabila manusia mendera binatang....macam aku nak bagi penendang kasi guling guling dia punya kepala owh....biar dia tahu rasa sana...




kalau bab perangai aku ni tak lah seteruk mana pon...aku ni jenis yang tak suka bercakap...ntah kenapa aku lebih suka mendiamkan diri dari bercakap...kalau bab merajuk tu kuat juak lah...tapi dengan orang orang yang tertentu sahaja ok...seperti dengan aku punya kekasih hati...tapi korunk jangan risau la...kalau dengan korunk ni memang susah aku nak merajuk...sebab hati aku kebal bin besi kadang kadang tu macam takda perasaan kalau korunk nak buat jahat ke ape ke..aku tak peduli..lantak kome la..janji jangan kekasih hati yang buat jahat memang aku merajuk tahap berpanjangan...hahahahaha tapi tak sampai pun 5 minit da ok...kuikuikuikui


ok la cukup sampai sini tentang diri aku...tak boleh cita banyak banyak nanti terlebih sudah....jom kita pi soklan kedua pulak...




Kenapa nak join segmen ini




aku join segmen ini sebab aku blogger baru  la...kan segmen ni untuk blogger baru sahaja...hehehehehe jangan marah ya gurau jer....aku join ni sebab nak tingkatkan follower aku...nak majukan blogger aku yang tak pandai maju maju lagi....nak memperkenalkan blogger aku kepada korunk dan dapat lah berkonsi cerita, dapat mengenali warga blogger dengan lebih ramai lagi...hehehehe da namanya 1 malaysia kan.. rugi kalau kita tak mengenali sesama kita.... hai salam kenal :))))))


Akhir sekali MAJU LAH BLOGGER UNTUK NEGARA!!!!


TAG :



Bye!!




Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

5 comments:

  1. singgah dr blog mas . . follow awak :D

    ReplyDelete
  2. helo!

    meh lar tgk blog kite, singgah n follow :)

    ReplyDelete
  3. hey ! suke tgok banner awk ! =)

    ReplyDelete

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me