Saturday, May 14, 2011

Opsh berat badan naik!!!

Haih..... (mengeluh 40 batu ) lama jugak aku tak update blog nie....last aku update 28hb 4...hehehehe mungkin kemalasan melanda kot...erkk?? yeke mungkin??...tak mungkin la, tapi memang malas pon...tak kesahla....kikikikiki


sebenar benarnya aku nak post entry pasal kegemukan melanda pada aku....huh!!!!!! (mengeluh lagi 80 batu)..nie semua berpunca dari balik sabah la nie....kes telampau rindu yang teramat dengan masakan kampung....


tahap gila juga la aku melantak di sabah tu...pantang betul ada makanan yang di hidang..confirm takda istilah tolak menolak...dengan pasti dan confident aku ghasakkk sapu bersih,licin..tanpa memikirkan berat badan aku akan naik ke hape ke..janji makanan depan mata habis aku ternak menjadi lemak...kahkahkahka...


Kemungkinan family aku cakap dalam hati tenguk cara aku makan budak ni tak pena makan ke hape "...tapi tak kesah la durang nak cakap hape janji aku dapat melepaskan rindu pada makanan kesukaan aku...setahun sekali dohh rasa masakan dari air tangan ibu2 ku yang tercinta.....


Agak agak la kan lemak yang aku dapat ternak dari sabah tu ada lebih kurang, hmmm dalam 4kg kot....



nahhh amik kau...perut buncit dohhh...makin comelll selepas balik sabah..ni baru sepuloh hari duduk sabah dah badan macam nie...kalau sebulan mungkin macam doremon ....



sebelum balik sabah..perghhh meletoppp dohh...
yeke meletoppp??? perasan letewwww



Mak aiii betul betul naik la badan aku...baru aku perasan bila dibandingkan dua dua pic diatas tu...dasyat betol...tak boleh di biarkan...mesti bertindak cepat!!!!!....oh tidakkkkkkkkk aku kena diet semula...tapi aku tak perlu la risau sangat sebab tips diet yang aku pernah amalkan da ada hehehehehe.. kalau nak tahu tips diet yang aku da amal kan  klik sini...apa pun kita tungguuuuu dan lihat hasilnya ok....


to be continued....





Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

0 comments:

Post a Comment

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me