Saturday, May 14, 2011

Dinner bersama selipar jepun

sebelom aku post entry ni,bagi aku gelak dulu sepuas puasnya....wakakakakakakakaka~hahahahahahaha~khakhakhakhakhak~
muehehehehehe....sampai kuar air mata aku gelak..tetambling tambling gelak....maw gelak lagi  wakakakakakakakaka!!!!!


Nak tahu kenapa aku gelak? cecite cecite (usop wilcha).... macam ni citanya, semalam telampau SEKSAITED! lah nak p dinner dengan orang orang yang tersayang....dengan confident aku turun keta nak menuju ke restaurant Hiuski...hahahahahahaaha bila aku menjejaki kaki aku di jalan raya...aku terasa pelik kenapa kaki aku ringan semacam jer ni...wakakakaka rupa rupanya aku tak perasan aku pakai selipar jepun...cheesecake betol!!!....


hancussss + rossak program aku


Tak sesuai langsung ngan dress yang aku pakai ok...kalau aku pakai jeans tadi masuk jugak dengan selipar jepun...ahakz....malu jugak la time tu sebab time nak masuk ke hiuski,kami di sambut oleh pelayan restoran...kau tguk aku dari bawah ke atas...aku buat bodoh jer ok..lantak kome la nak gelakkan aku...walaupon dalam hati aku tersangat lah malu doploh inci tebal muka aku...



padan muka haku..dress ngan selipar jepun cantekkk..



suamiku dan anakku



aish nak menumbuk



 yang gelas besar tu coklat ice minuman aku
yang kecil tuk anak aku


 hape tah nama dia ni..minuman laki aku



 oriental chicken rice, laki aku yang punya



 ni aku punya sirloin steak




 jom makan



kenyang da~



kenyang letewwwww



Nasib baik la tempat ni suasananya romantik dan gelap...tercover juga selipar termahal aku...kikikikiki

Bye!!!





Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

6 comments:

  1. test sahaja ya

    ReplyDelete
  2. lain kali tengok la selipar tu sebelum naik keta...ni men naik je tu y selipar jepun...hahaha

    ReplyDelete
  3. ohhkayyy fine . those foods and drinks really make me wanna eat some more . gosh , i feel so hungry right now . haha .

    nice entry . and your baby is so cute ! grrr .

    ReplyDelete
  4. comelnye anak......macam mummy dia..hehehe

    ReplyDelete
  5. pakai dah meletop..
    selipar je buat spoil
    kih3..

    ReplyDelete

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me