Thursday, April 7, 2011

Kuruskan Badan (Tips Diet)


Workshop girl nak kongsi tips diet....tips diet nie workshop girl buat sendiri dan workshop girl da amalkan pun....mengimbas masa lalu (tahun 2010) dulu workshop girl comel sangat2 65kg....comel kan?????.....jadi untuk mencantikkan balik badan workshop girl...workshop girl pun bertekad tuk menguruskan badan dan menbuat tips diet sendiri......alhamdulillah di mana ada kemahuan di situ ada jalan...tenguk la badan workshop girl di atas tu...rampingkan 49kg tuuuuu....pwitttttttttt.....heheheehehe

OK nie tip diet yang workshop girl nak kongsikan :

  • minum air suam sebelum makan
  • menelan makanan sedikit2
  • jangan makan ayam,daging,burger
  • jangan minum minuman yang bergas dan sejuk
  • jangan makan malam
  • mesti ada target contohnya workshop girl target kurus like a model
  • pesanan jangan lupa lekat dimana anda selalu makan contohnya dekat meja makan!!!

simple dan ringkaskan...xpayah susah nak buat senaman...cuma kuatkan iman tahan nafsu makan jer....selamat mencuba...dan yang penting  niat yang bersungguh2..ok :DDDDDD



Terima kasih sudi baca. Renungkan sampai termenung :D


JANGAN LUPA LIKE FAN PAGE MRS.SITA, SILA DATANG LAGI ;)

1 comment:

  1. Zaman moden sekarang, ramai yang dah lupa dengan air suam. Semua pun nak telan air sejuk. Nice tips. Mohon share di FB saya ya sis. Terima kasih.

    ReplyDelete

Renungkan sampai Termenung :D

clik clik

hey clik me